«vam triar aquest nom, la fàbrica artesanal, perquè tots els nostres productes estan fets 100% a mà, un per un i el procés d’elaboració no supera els trenta sabons o xampús»

L’empresa

Carla Roset és una jove emprenedora de la Pobla de Segur. A VIURE ALS PIRINEUS la vam conèixer i la vam entrevistar el setembre passat per a la secció Joves del Pirineu. La Carla respira optimisme i transmet alegria i energia positiva. Ens explicava que sempre havia volgut crear la seva pròpia empresa, CR Habitatges, i que es dedicava a la gestió d’habitatges turístics. La jove i vital emprenedora ha tingut ara una nova iniciativa, la fabricació i comercialització de productes cosmètics d’alta qualitat, naturals i ecològics. Un projecte fet realitat, en uns moments complicats i incerts, però amb la determinació i l’empenta que la caracteritza. I tot des de la Pobla de Segur, al Pallars Jussà.

 

Premsa

Article de viure als Pirineus

La nostra filosofia

Tots els nostres productes han estat elaborats de forma manual per garantir-ne així la seva qualitat i assegurar que mantenen les seves propietats naturals.

Tots els ingredients utilitzats durant el procés d’elaboració són d’origen 100% botànic. D’aquesta manera aprofitem al màxim els beneficis orgànics per a la cura del cos.

Volem contribuir a cuidar el planeta i el nostre entorn. Per aquest motiu només treballem amb productes reciclables, evitant generar residus per mantenir un model sostenible i bio responsable.
Així mateix garantim que cap dels nostres productes ha estat testat en animals.

On estem?

L’obrador de the Handcrafted Factory es troba a La Pobla de Segur, en un entorn on la natura fa que la nostra feina tingui una sinergia entre producte i entorn.

 

    ×